Sollicitatieprocedure

Jouw sollicitatie is binnen en onze recruiters gaan daarmee aan de slag. Wat kun je van ons verwachten? Let op: niet iedere functie is hetzelfde, daarom wijkt onderstaande sollicitatieprocedure voor sommige vacatures af. Hieronder een korte beschrijving van hoe de sollicitatieprocedure normaal verloopt. Heb je hier vragen over? Neem dan contact ons op.

Stappen sollicitatieprocedure:

1. Koffie

We bekijken jouw cv (en motivatiebrief) en bepalen of je geschikt bent voor de functie waarop je hebt gesolliciteerd. Op basis van deze eerste beoordeling ontvang je telefonisch of via de mail antwoord van ons.

2. Kennismaken

Als de klik er is maken we een afspraak voor een tweede gesprek. Ben jij op basis van de belangrijkste competenties geschikt voor de functie? Dan bellen we jou voor een kort telefonisch gesprek. Eventueel op onze vestiging. Als we elkaar gezien en gesproken hebben en nog steeds blijkt dat de functie goed bij jou past, dan zul je voorgesteld worden bij de opdrachtgever. 

3. Kennismaken met de opdrachtgever

U hebt uw sollicitatiegesprek met uw toekomstige werkgever. Wij stellen jou voor aan de opdrachtgever. Vaak wil hij/zij jou ook graag even spreken en kan het zijn dat je op een sollicitatiegesprek bij het bedrijf wordt uitgenodigd. Zijn jullie na dit sollicitatiegesprek beide nog enthousiast? Dan zullen wij jou namens de opdrachtgever de arbeidsvoorwaarden sturen.

4. Arbeidsvoorwaarden

Ben je akkoord met het aanbod? Dan kunnen wij jou feliciteren met jouw nieuwe baan! Na het ondertekenen van het contract ben je klaar om aan de slag te gaan.

 

*Een beetje ontspanning voor je sollicitatiegesprek