-
Plaats
-
Gepubliceerd op
Functie omschrijving
Als medewerker op de versafdeling ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanvullen van de producten op de versafdeling, zoals vlees, vleeswaren, vis, kaas en vega-producten. Hierbij is hygiëne en kwaliteitscontrole belangrijk. Verder ben je als medewerker ook verantwoordelijk voor het verzorgen van de presentatie en verkoop van de producten.
- Zorgen dat de toonbanken gevuld zijn en er netjes uitzien
- Bereiden, verpakken en verwerken van de producten
- Opruimen en schoonmaken van werk-, opslag en winkelruimte
Functie eisen
- In overleg flexibel inzetbaar van maandag tot en met zondag
- Beschikbaar parttime of fulltime, alles in overleg
- Werkt graag met klanten
- Beschikt over een representatieve uitstraling
- Goede communicatieve vaardigheden
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
Arbeidsvoorwaarden
- Salaris conform slagers CAO
- Startsalaris vanaf €13.33 bruto per uur excl. 21% reserveringen
- Mogelijkheden tot opleidingen en trainingen
- 20% korting op de eigen producten
- 24-32 uur