Oudvit Seniorenbanen

Onze werkwijze voor opdrachtgevers

Uitzendbasis:

U bent op zoek naar personeel en u wilt de kandidaat (nog) niet zelf in dienst nemen. U kunt uw Vacature aanmelden via de website. Zodra wij uw vacature hebben ontvangen nemen wij contact met u op. Natuurlijk komen wij graag bij u langs om kennis te maken. Een persoonlijk gesprek geeft ons een indruk van u en uw organisatie. Deze indruk nemen wij mee in onze selectie procedure.

No Cure No Pay: een vacature melden is kosteloos.

Werving en selectie

U bent op zoek naar personeel en u wilt de kandidaat liever gelijk zelf in dienst nemen. U kunt bij uw Vacature aanmelden via de website. Zodra wij de vacature hebben ontvangen nemen wij contact met u op. Natuurlijk willen wij graag eerst uw bedrijf bezoeken alvorens te starten met het weven van kandidaten. Een persoonlijk gesprek geeft een indruk van uw bedrijf, de functie van de kandidaat en diens positie binnen uw organisatie. Daarbij is het voor u als kant ook prettig te weten wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Payroll

U heeft zelf de geschikte kandidaat gevonden maar u wilt deze (nog) niet zelf in dienst nemen. Payroll is dan een goede oplossing. Wij nemen de kandidaat in dienst en verzorgen de gehele personeels- en salarisadministratie. U beslist over het bruto uurloon van de kandidaat. Wij werken met een omrekenfactor, welke vooraf met u is besproken en is vastgelegd in de inleenovereenkomst.

U mag op ieder gewenst moment de kandidaat zelf in dienst nemen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Contact
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Nog niet geregistreerd?
Klik hier om u aan te melden
Vacatures
inDrachten
Help mensen met medische hulpmiddelen terug op weg met jouw technische kennis
inDrachten
Postbezorgers gezocht voor Drachten
inSneek
[chapo]
inAlmere
Heb jij passie voor groen en ben jij van nature leergierig en oplossingsgericht? Kun jij een team aansturen en wil jij altijd in vakantiesferen werken? Lees dan snel verder!
inAlmere
[chapo]
inDrachten
Part time (senior-) intercedente
inGrou
Draag jij graag bij aan een schone leeromgeving voor onze schoolgaande kinderen?
in Drachten
Per direct op zoek naar een elektromonteur, elektricien niveau 3 of 4. Geen hoogtevrees en in het bezit van VCA? Reageer direct!
inBurgum
[chapo]
© 2022 Oudvit Seniorenbanen OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie