Oudvit Seniorenbanen

Onze werkwijze voor opdrachtgevers

Uitzendbasis:

U bent op zoek naar personeel en u wilt de kandidaat (nog) niet zelf in dienst nemen. U kunt uw Vacature aanmelden via de website. Zodra wij uw vacature hebben ontvangen nemen wij contact met u op. Natuurlijk komen wij graag bij u langs om kennis te maken. Een persoonlijk gesprek geeft ons een indruk van u en uw organisatie. Deze indruk nemen wij mee in onze selectie procedure.

No Cure No Pay: een vacature melden is kosteloos.

Werving en selectie

U bent op zoek naar personeel en u wilt de kandidaat liever gelijk zelf in dienst nemen. U kunt bij uw Vacature aanmelden via de website. Zodra wij de vacature hebben ontvangen nemen wij contact met u op. Natuurlijk willen wij graag eerst uw bedrijf bezoeken alvorens te starten met het weven van kandidaten. Een persoonlijk gesprek geeft een indruk van uw bedrijf, de functie van de kandidaat en diens positie binnen uw organisatie. Daarbij is het voor u als kant ook prettig te weten wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Payroll

U heeft zelf de geschikte kandidaat gevonden maar u wilt deze (nog) niet zelf in dienst nemen. Payroll is dan een goede oplossing. Wij nemen de kandidaat in dienst en verzorgen de gehele personeels- en salarisadministratie. U beslist over het bruto uurloon van de kandidaat. Wij werken met een omrekenfactor, welke vooraf met u is besproken en is vastgelegd in de inleenovereenkomst.

U mag op ieder gewenst moment de kandidaat zelf in dienst nemen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Contact
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Nog niet geregistreerd?
Klik hier om u aan te melden
Vacatures
inOss
De winkelorganisatie is als Shop-in-Shop actief met 31 vestigingen binnen een bekende supermarkt organisatie, waar zij verantwoordelijk zijn voor de ambachtelijke versafdelingen. De medewerkers dragen samen zorg voor de verkoop, de verpakking en de bereiding van proteïne rijke producten die onder andere bestaan uit vlees, vleeswaren, vis, kip, kaas en vega-producten. Als verkoopmedewerker bent u  onder de aansturing van een (assistent) versmanager het visite kaartje van de  ambachtelijke versafdeling. U draagt er zorg voor dat de klant met een tevreden gevoel de deur uit gaat.
inMoerdijk, Bergen op zoom en evt. Breda
Help jij koffie drinkend Nederland?
inNijmegen
Koffie... daar begint het mee toch?
inDrachten
Keuken adviseur gezocht voor leuk familie bedrijf in Friesland
inHeerenveen
Als beheerder ben je verantwoordelijk voor het controleren en testen van de brandmeldinstallatie(s) van onze klanten. De ene keer betreft dit een locatie van een zorginstelling en de andere keer is het een groot kantoor waar veel mensen werken.
inDalen
Je houdt je bezig met alle voorkomende werkzaamheden om de bungalows na het vertrek van onze gasten weer spik en span te krijgen.
inDalen
Wanneer alle gasten hun vakantie hebben afgesloten en de bungalows hebben verlaten, ga jij als medewerker linnendienst met jouw collega's aan het werk. 
inLauwersoog
Dit bedrijf ademt gezelligheid en sfeer. We hebben een plek vrij voor een medewerker in de bediening voor een echte Oudvitter of Jongvitter. Pak deze kans.
inDrachten
Postbezorgers gezocht voor meerdere dorpen en steden in Friesland.
inAlmere
Als teamleider Groen sta je zowel dicht bij de medewerkers als bij de gasten. Jij weet als geen ander om jouw team te inspireren en te coachen. In jouw rol rapporteer je direct aan de technical manager van het park en geef je dagelijks leiding aan de medewerkers binnen de afdeling Groen.
© 2022 Oudvit Seniorenbanen OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie