Oudvit Seniorenbanen

Werkgevers

Waarom kiezen voor Jongvit

Bij Jongvit vindt u beslist de medewerker waar u naar op zoek bent. 
Jongvit is een organisatie met korte lijnen waardoor we snel kunnen handelen. Daarbij bemiddelen wij een doelgroep die een absolute meerwaarde kan hebben voor uw bedrijf.

Mocht u een JongVitter in willen zetten in uw organisatie, dan kunt u online uw vacature aanmelden.

Vacature aanmelden

Mocht u nog vragen of U wilt ons eerst spreken alvorens u in te schrijven of uw vacature te melden, dan kunt u ons altijd bellen of e-mailen.

Contact
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Nog niet geregistreerd?
Klik hier om u aan te melden
Vacatures
inOss
De winkelorganisatie is als Shop-in-Shop actief met 31 vestigingen binnen een bekende supermarkt organisatie, waar zij verantwoordelijk zijn voor de ambachtelijke versafdelingen. De medewerkers dragen samen zorg voor de verkoop, de verpakking en de bereiding van proteïne rijke producten die onder andere bestaan uit vlees, vleeswaren, vis, kip, kaas en vega-producten. Als verkoopmedewerker bent u  onder de aansturing van een (assistent) versmanager het visite kaartje van de  ambachtelijke versafdeling. U draagt er zorg voor dat de klant met een tevreden gevoel de deur uit gaat.
inMoerdijk, Bergen op zoom en evt. Breda
Help jij koffie drinkend Nederland?
inNijmegen
Koffie... daar begint het mee toch?
inDrachten
Keuken adviseur gezocht voor leuk familie bedrijf in Friesland
inHeerenveen
Als beheerder ben je verantwoordelijk voor het controleren en testen van de brandmeldinstallatie(s) van onze klanten. De ene keer betreft dit een locatie van een zorginstelling en de andere keer is het een groot kantoor waar veel mensen werken.
inDalen
Je houdt je bezig met alle voorkomende werkzaamheden om de bungalows na het vertrek van onze gasten weer spik en span te krijgen.
inDalen
Wanneer alle gasten hun vakantie hebben afgesloten en de bungalows hebben verlaten, ga jij als medewerker linnendienst met jouw collega's aan het werk. 
inLauwersoog
Dit bedrijf ademt gezelligheid en sfeer. We hebben een plek vrij voor een medewerker in de bediening voor een echte Oudvitter of Jongvitter. Pak deze kans.
inDrachten
Postbezorgers gezocht voor meerdere dorpen en steden in Friesland.
inAlmere
Als teamleider Groen sta je zowel dicht bij de medewerkers als bij de gasten. Jij weet als geen ander om jouw team te inspireren en te coachen. In jouw rol rapporteer je direct aan de technical manager van het park en geef je dagelijks leiding aan de medewerkers binnen de afdeling Groen.
© 2022 Oudvit Seniorenbanen OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie